Aranjamente florale nunti si botezuri

 

Aranjamente florale pentru evenimente, nunti si botezuri.

 

Lumanari nunta

Indiferent daca iti doresti lumanari pentru nunta scurte si groase sau lungi si subtiri, Floraria Simona va realiza acel aranjament floral care sa va reprezinte si care sa se asorteze cu toate celelalte aranjamente folosite in cadrul evenimentului.

Aranjamente florale nunta

De asemenea va oferim flori naturale pentru pus in piept si realizam orice aranjament floral dorit pentru sala unde va avea loc evenimentul sau pentru acasa, de la simple buchete pentru mesele invitatilor si pana la arcade de flori.

Lumanari botez

Floraria Simona vă oferă o multitudine de aranjamente florale și idei creative pentru realizarea lumânării de botez, indiferent dacă se preferă lumânări pentru botez scurte și groase sau lungi și subtiri. La cerere putem adăuga lumânării un accesoriu inedit, precum un ursulet de pluș sau o păpușă/figurină.

Aranjamente florale botez

Pentru botez sau activitățile după eveniment (băița copilului) realizăm diverse aranjamente florale. De la buchetele pentru mesele invitaților și pana la arcadele de flori, vom veni cu aranjamente creative și unice, care să aducă un strop de culoare evenimentului.