Despre noi

Florarie in Pitesti

Floraria Simona vine în întâmpinarea clienților săi cu o gamă extinsă de buchete de flori, aranjamente florale pentru aniversari și ocazii, cosuri cu flori, aranjamente speciale pentru lumânările de nunta si botez, precum și cu aranjamente și tablouri cu licheni stabilizați.

De la trandafiri proaspeți și multicolori până la heliconia, strelitzia și floarea soarelui, vă oferim posibilitatea de a surprinde toate gusturile. Experiența noastră în domeniu așteaptă să fie pusă la încercare și de cei mai sofisticați clienți, oferind soluții pentru evenimente corporate și personale, nuntă sau botez, surprize spontane pentru îndrăgostiți, felicitări cu ocazia momentelor unice din viața familiei sau chiar compasiune.

Pasiune pentru flori

Buchetele și aranjamentele noastre florale sunt realizate cu mare grijă și cu atenție la detalii, având în minte clientul pentru care creăm, mesajul ce se vrea transmis, ocazia și preferințele acestuia. Ne folosim de tot ce avem la îndemână (materiale textile, sârmă, obiecte decorative, recipiente speciale etc.) pentru a crea ceva unic, frumos și pe placul oricui.

Dacă sunteți un romantic, puteți alege un mare buchet de trandafiri roșii ca un gest de dragoste și de afecțiune. Pentru a lumina ziua cuiva, puteți oferi cadou un buchet de frezii vesel, un buchet din crini de felicitare sau un buchet de lalele de primăvară.